Catalog

Cateva cuvinte despre anunturi-particulari.blogspot.com
Anunturi-particulari.blogspot.com este un site dedicat particularilor ( persoanelor fizice )
pentru vanzarea online: Un loc in care cumparatorii si vanzatorii practic se intanlesc pentru a face schimb de informatii.
Oferim un serviciu gratuit pentru publicarea anunturilor pentru a facilita cumpararea in cel mai simplu mod.
Anunturi-particulari.com este un portal de anunturi publicate gratuit doar de particulari ( persoane fizice ) unde puteti gasi tot ceea ce doriti.
Sistemul nostru este un sistem similar altor site-uri care exista deja pe Internet. Diferenta este ca site-ul nostru ofera un sistem 100 % gratuit si cu dorinta de a satisface nevoile utilizatorilor.
Intrebari frecvente.
Cat costa sa public un anunt pe site-ul anunturi-particulari.blogspot.com ?
Publicarea anunturilor in anunturi-particulari.com este total gratuita.
Trebuie sa ma inregistrez pentru a publica un anunt ?
Nu! Puteti publica anunturi pe site-ul anunturi-particulari.com fara sa va inregistrati.
Anunturi-particulari.com pune la dispozitia utilizatorilor un sistem in care sa le fie cat mai usor sa publice anunturile.
Cate anunturi pot adauga ?
Nu exista o limită de anunturi pe care le poti adauga. Singura restrictie e ca nu se poate publica acelasi anunt de mai multe ori.
Cat timp va sta anuntul meu online ?
Avand in vedere ca anuntul dvs. va respecta Conditii de utilizare a site-ului nostru, anuntul va ramane online pana cand dvs. doriti sa-l stergeti.
Cum public un anunt ?
A vinde in site-ul anunturi-particulari.com este usor, gratuit, sigur si o oportunitate de a face bani din obiecte de care nu mai aveti nevoie.
Pentru a adauga un anunt pe site-ul anunturi-particulari.com trebuie sa urmati pasii prezentati mai jos:
-. Apasati pe link-ul "Vinde"
-. Completati formularul cu datele ofertei: titlu, descriere, categorie, oras, judet, pret. Apoi introduceti informatii de contact si mai multe fotografii.
-. Introduceti codul de cifre si litere din imaginea respectiva. ( AntiSpam )
-. Apasati butonul "Publica Anuntul"
-. Va rugam accesati email-ul pe care l-ati folosit la publicarea anuntului si activati anuntul.
Important: Anuntul nu va fi afisat pana cand nu accesati emailul si activati anuntul. Va rugam nu stergeti email-ul pentru ca va va fi de folos pentru a modifica anuntul sau pentru a sterge anuntul respectiv.
Asta e tot. Bafta la vanzare.
Atentie! In cazul in care publicati acelasi anunt de mai multe ori va fi sters de catre echipa noastra.
Anuntul meu nu este afisat, Ce s-a intamplat ?
Din urmatoarele motive anuntul dumneavoastra nu este afisat pe site-ul nostru :
1. Dupa publicarea anuntului nu ati accesat emailul care l-ati folosit la publicarea anuntului respectiv, pentru a activa anuntul.
2. Nu ati respectat termenii si conditiile acestui site si echipa noastra v-a sters anuntul fara un aviz prealabil.
Daca nici unul dintre aceste motive nu a afectat afisarea anuntului dvs. va rugam sa ne contactati accesand urmatorul link: Contact
Nu am primit nici un email pentru a activa anuntul, De ce ?
Va rugam sa va asigurati ca acest email nu a ajuns in casuta cu emai-luri ne dorite ( Spam ).
Daca nu ati primit nici un email dupa publicarea anuntului va rugam sa ne contactati accesand link-ul urmator : Contact
De ce nu pot adauga o fotografie?
Imaginea pe care doriti sa o adaugati la anuntul dvs. trebuie sa fie format : JPG, GIF, PNG . Daca imaginea nu este de acest format sistemul nostru nu o va accepta.
Cum modific un anunt ( foto, descriere, titlul ....) ?
Pentru a modifica un anunt va rugam accesati email-ul care l-ati folosit pentru publicarea anuntului respectiv apoi accesati link-ul care se afla in email: "Modifica Anuntul" .
Cum sterg un anunt ?
Pentru a sterge un anunt va rugam cautati anuntul pe site si accesati link-ul "Sterge Anuntul" apoi introduceti parola care ati folosit-o la publicarea anuntului respectiv sau cautati in email mesajul care vi s-a trimis la publicarea anuntului respectiv si accesati link-ul "Sterge Anuntul".
Cum pot contacta o persoana care a publicat un anunt pe site?
Pentru a contacta perosana care a publicat un anunt pe site-ul nostru doar trebuie sa accesati link-ul "Contactati Vanzatorul" care se afla in anuntul respectiv , apoi completati formularul de contact.
Cum o sa fiu eu contactat de catre cei interesati de anuntul meu ?
Puteti fi contactat de catre persoanele interesate de anuntul publicat pe site-ul nostru prin sistemul privat de mesagerie al site-ului nostru.
Dupa ce persoana interesata completeaza formularul de contact dvs. o sa primiti un email cu toate informatiile trimise de catre persoana interesata.
Site-ul nostru are un sistem privat pentru a va feri ca email-ul dvs. sa fie expus pe pagina. In acest mod veti fi feriti sa primiti email-uri SPAM
Am gasit un anunt care contine datele mele ce pot face?
Daca ati gasit un anunt pe site-ul nostru care contine datele dumneavoastra, fotografii sau alte date care apartin persoanei dvs. va rugam sa ne contactati imediat pentru a rezolva acest incident. Contact
Cum sa va feriti de inselatorii?
Exista vanzatori si cumparatori care incearca sa insele prin anumite tehnici utilizand site-uri ca anunturi-particulari.com
Anunturi-particulari.com dezvolta aceasta sectiune pentru a evita pe cat de posibil impactul cu acest tip de tranzactii.
Pentru a evita fraudele si inselatoriile va recomandam sa urmati precautiile de mai jos:
1.Niciodata nu trimiteti bani in avans sau pentru a face rezervari, pentru transport, garantie, etc ...
2.Niciodata nu trimiteti bani prin Western Union sau sisteme de acest tip MoneyGram, pentru ca este practic imposibil de a localiza persoana respectiva sau de a recupera banii.
3.Aveti grja cu vanzatorii sau cumparatorii care sunt in strainatate, si va trimit email-uri in care va ofera mult mai mult decat e normal si va povestesc tot felul de istorii.
4.Nu accepta ca forma de plata cecuri.
5.Nu dezvalui informatiile personale sau financiare.
6.Acordati atentie la cumpararea lucrurilor costisitoare ca telefoane mobile, camere video, TV, etc ...
7.Cititi cu atentie descrierea anuntului si toate datele anuntului.
8.Nu acordati incredere persoanei pe care ati sunat-o in mod repetat, si nu a raspuns la telefon. Sau numarul respectiv nu exista.
Cea mai mare incredere trebuie sa fie in instinctele dvs.
Speram ca aceste sfaturi sa va fie de ajutor in evitarea unor situatii neplacute.
Daca ati gasit vreunul dintre aceste cazuri, pe site-ul nostru, va rugam sa ne anuntati, astfel incat sa eliminam anuntul si pentru a restrictiona accesul utilizatorului pentru totdeauna.
Speram ca aceasta sectiune va va fi de folos in cazul in care aveti nevoie de ajutor, daca nu gasiti un raspuns la intrebarea dvs., va rugam sa ne trimiteti un email prin accesarea acestui link: Contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu